Hoe kunt u zoeken naar een specifiek album?

Bent u op zoek naar een specifiek album? Wilt u zoeken op trefwoorden? Dat kan als volgt:

Zoeken op trefwoorden: Toets het trefwoord (persoon, plaats, periode of gebeurtenis) in het veld bovenaan de website in. U krijgt dan alleen die albums te zien die voldoen aan uw ingetoetste criteria. Houd er wel rekening mee dat niet alle namen en trefwoorden aan de albums gekoppeld zijn. Wij raden u daarom aan de website regelmatig te blijven bezoeken om na te gaan of de door u gezochte personen of plaatsen geïdentificeerd zijn en bovendien om zelf informatie aan albums te blijven toevoegen.

Bekijk hier de familiealbums.

Uitgelicht: Over sommige albums hebben we zelf of met hulp van onze partners al belangrijke aanknopingspunten gevonden. Deze albums vindt u onder 'uitgelicht'. U kunt hier eventueel nog informatie aan toevoegen.

Mailen: Als u uw bevindingen liever niet onderaan de pagina van het betreffende album plaatst kunt u ons per mail bereiken via collectie@wereldculturen.nl.

Vragen: Heeft u een vraag over het project? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen. Kunt u daar niet vinden wat u zoekt, neem dan contact op via collectie@wereldculturen.nl.